Luomuparsaa ja -halloumia grilliin

Grillattu vihreä parsa on herkkuani, eikä se vaadi juuri mitään mausteita – pelkkä oliiviöljy, suola ja pippuri riittää. Herkuttelijat voivat lisäksi maustaa parsan voilla. Viikonlopun kunniaksi päätimme grillailla parsaa ja halloumia, ja nähtävästi parsaa halusi muutama muukin. Kaupassa oli jäljellä vain luomuparsaa, ja vaikka olenkin suosinut luomua tämän vuoden ajan, on kolminkertainen hintaero silti hieman liikaa! Tällä kertaa vaihtoehtoja ei kuitenkaan ollut, joten grillasimme siis hyvällä ruokahalulla luomuparsaa ja -halloumia (se onneksi on vain parikymmentä senttiä tavallista kalliimpaa).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s