Lastenleffat kiertoon

Pääsiäissunnuntaina rennon yhdessäolon ja leffojen katselun lomassa totesimme, että aika taitaa olla kypsä piiretyistä dvd-elokuvista luopumiseen. Olen itse ollut lapsesta saakka suuri Disney-fani ja kerännyt piirrettyjä hartaasti — vielä aikuisiälläkin. Lisäksi olen saanut työni kautta jotain lasten elokuvien ja tv-sarjojen näytekappaleita, joita ei sitten ole välttämättä tullut edes avattua muoveista.

Kun itse hankkimieni elokuvienkin edellisistä katsomiskerroista alkaa olla jo useampi vuosi, on ehkä parasta siirtää leffat kotiin, jossa niille on enemmän käyttöä. Listasin leffat ja lähetin listan muutamalle tutulle lapsiperheelle, jossa on sopivan ikäisiä lapsia. Nopein lintu nappaisi madon eli saisi toivomansa leffat.

Lastenleffat kiertoon

Näin koulutat lohikäärmeesi -elokuva löysi välittömästi uuden kodin, samoin ihanat klassikot Bambi ja Dumbo. Hassua, miten haikealta tuntuu luopua itselle joskus tärkeistä elokuvista, vaikkei niitä ole katsonut vuosiin… Onneksi kaikki suosikkini on saatavissa kirjastosta, jos niitä tulee hirvittävä ikävä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s