Naapuriapua Polar Loopin käyttöönottoon

Asuinalueeni liikuntayhdistys pilotoi tänä keväänä ryhmässä tapahtuvia personal trainer -kursseja, ja ilmoittauduin ryhmään innolla mukaan. Kurssini alkoi maaliskuussa ensin ruokapäiväkirjan pitämisellä ja taustojen ja tavoitteiden selvittämisellä, ja eteni kuun puolivälissä pidettyyn henkilökohtaiseen lihaskuntotestiin sekä pienryhmissä tehtyyn UKK:n kävelytestiin.

Olin hyvissä ajoin paikalla ennen kävelytestiä ja aloin jutella paikalla olleen rouvan kanssa ranteessani olevasta Polarin aktiivisuusrannekkeesta. Rouva oli saanut sellaisen joululahjaksi, muttei ollut saanut sitä käyttöön, koska sen asennus oli hänestä liian hankalaa. Kerroin, että voisin kyllä auttaa: kun sen on tehnyt, ei toinen kerta ole läheskään niin vaikeaa.

Suuntasin siis aamiaisen jälkeen ”lähitueksi” ja asensin aktiivisuusrannekkeen tarvitsemat ohjelmat sekä läppärille että tabletille, ja näytin miten ranneketta käytetään. Olen itse kokenut rannekkeen käytön hyödylliseksi — se kun potkii hyvin liikkeelle ja mittaa muun muassa unen määrää ja laatua paremmin kuin mihin itse pystyisin. Liikunnan määrä ja erityisesti arkiliikunta on lisääntynyt kuin huomaamatta ja myös nukkumaanmenoaikoihin kiinnitän huomiota aivan eri tavalla kuin ennen. Toivottavasti naapuri saa myös rannekkeesta iloa elämäänsä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s