Ompeluseurassa vaatteet kuntoon

Kuningaskuluttaja heitti helmikuun puolivälissä ilmaan #vaatehaasteen. Toimittajat kävivät läpi oman kaappinsa ja laskivat vaatteiden ja kenkien määrän.

Aloitin laskemisen, ja määrä hieman yllätti. En pidä itseäni minään hulluna himoshoppaajana, mutta silti kaappien kätköistä löytyy yli neljäsataa vaatetta! Onneksi kaapeista ei sentään löytynyt mitään vuosiksi unohtuneita yllätyksiä. Laskenta vahvisti ajatusta siitä, että vuosi ilman uusia vaatteita pitäisi sujua tuosta vain ja sen perään heti toinen tai jopa kolmaskin.

Hassua kyllä, vaikka toisia vaatteita on vaikka kuinka (10 lähes samanlaista t-paitaa, viidet mustat housut jne), ei farkkuja kaapista löytynyt kuin kahdet ja niistä toinen pari vaati pientä korjausta. Samoin lempihousuni kaipasivat paikkausta. En itse omista ompelukonetta, mutta kutsuin itseni kaverin luo ”ompeluseuroille” ja pienellä korjauksella housut kelpaavat taas käyttöön. Eiköhän vuosi tosiaan pärjätä ilman uusia vaatteita, kunhan vain viitsii korjata pienet reiät, irronneet napit ja muut pienet jutut ennen kuin vaate menee käyttökelvottomaan kuntoon.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s