Tarpeettomat askartelutarvikkeet lasten iloksi

Kurkistus huonekasvin korokkeena toimivaan vanhaan matkalaukkuun toi muistoja vuosien takaa. Laukun kätköistä löytyi öljyvärejä, pastelliliituja, vesivärejä, siveltimiä, kimalletähtiäAskartelutarvikkeita päiväkotiin, glitteriä, väripapereita ja ties mitä. Silloin joskus taisi olla enemmän aikaa askarrella, näperrellä ja maalata.

Maalaan kyllä vieläkin, mutta kohteet ovat vähän isompia: asunnon seiniä tai entisöitäviä huonekaluja. Glitterpaperille, pastelliliiduille tai piirrustusmuoteille en keksi tarvetta ihan lähiaikoina, joten niistä on varmasti lähiseudun lapsille enemmän iloa. Jos innostun askartelusta, niin eiköhän tarvikkeita silloin jostain löydy.

Lähetin sähköpostia (kuvan kera) lähimpään päiväkotiin, ja kyselin kiinnostusta tarvikkeisiin. Vastaus tuli nopeasti, ja kivasta viestistä kiiteltiin: tarvikkeista on ainaista pulaa, joten lahjoitus on enemmän kuin tervetullut. Tilanne taitaa olla samanlainen monessa päiväkodissa. Innokkaiden askartelijoiden pienissä käsissä kuluisi materiaalia enemmänkin, jos vain sitä olisi tarjolla. Löytyykö sinunkin komeroistasi yllättäviä kätköjä täynnä askarteluun sopivaa tilpehööriä? Niiden aarteet voivat ilahduttaa yllättävän monia.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s